Activiteiten
Projecten en evenementen

Een tijdelijk project of evenement dat in korte tijd opgezet, uitgevoerd of geïmplementeerd moet worden?

Ik ben er voor je!

head-1 (1)
meerblokjes1
meerblokjes1
vierkant donker tr
blokje donker tr
vierkant donker tr

Waar ik voor sta :

Als projectcoördinator neem ik de verantwoordelijkheid voor de organisatie van je project voor mijn rekening. Van A tot en mét Z zorg ik voor een vlekkeloze uitvoering binnen de gestelde kaders. Met een heldere boodschap en in samenhang met de strategie, de waarden en overtuiging van de organisatie. Relatie- medewerkers- of klantendag, een kantoorverhuizing of het opzetten en coördineren van trainingsprogramma’s. Ik geloof dat aandacht helpt om er extra werkplezier mee te creëren en te behouden.

Hoe ik werk :

Heldere afbakening van het project is de basis. Dat is het uitgangspunt voor de planningen en draaiboeken die ik maak. Essentieel in elke project is de informatievoorziening in samenwerking met opdrachtgever/projectleider en de communicatie met de teamleden. Planningen en deadlines bewaak ik en alle vragen over het project vang ik op. Mijn ‘antenne’ vangt signalen op en vertaalt die naar de uitvoering, de opzet en de organisatie van het project.

Wat dan precies?

• Uitvoering van een project of evenement van a t/m z
• Planning en coördinatie opzetten en bewaken
• Contact met alle betrokken partijen (leveranciers, deelnemers e.d.)
• Opzetten projectsite voor alle communicatie
• Verzorgen van presentaties, uitnodigingen, communcicatiemiddelen etc.
• Met aandacht en creativiteit!

topsupportdeventer-projecten-en-evenementen