meerblokjes1
Heleen

Over mij

meerblokjes1
blokje roze tr
blokje donker tr
vierkant donker tr

Over Mij

Mijn naam is Heleen Huyts (1968). Begin 2020 heb ik de stap genomen om als zelfstandig professional supporter op flexibele en interim basis organisaties en te gaan ondersteunen. 

Ik heb als interim ondersteuner verschillende non-profit organisaties op bestuursniveau leren kennen. De rol van sparringspartner en 'trusted advisor' past bij mij en het geeft me voldoening als ik kan werken op het snijvlak van bestuur, toezicht en medezeggenschap.

Met 25 jaar ervaring in management en bestuursondersteuning was de leergang 'professional company secretary' een eye opener voor de volgende stap. Luisteren, verbinden, organiseren en structureren zijn kernwoorden die terugkomen in al mijn werkzaamheden en die naar mijn mening voor een bestuurssecretaris essentieel zijn.

In 2019 trof ik een fantastische woonplaats in  in Deventer waar voor mij alles bij elkaar komt. Mijn roots en toekomst liggen hier. Een sfeervolle stad waar ik dagelijks geniet van de mensen en de IJssel. 

Naast mijn opdrachten ben ik als Ambassadeur van Deventer regelmatig te vinden in het VVV, loop graag een rondje hard en geniet van mijn vrijwilligerswerk als secretaris van het bestuur van Voedselbank Deventer. 

Met aandacht, plezier, betrokken én een helder doel.  

Heleen-topsupportdeventer